fb

Over Collavita

feature_picture

Belgisch topmerk

feature_picture

Gebruik van Europese grondstoffen van topkwaliteit

feature_picture

Met behulp van collageenpeptiden gemaakt met behulp van een unieke technologie

feature_picture

Een van de oprichters is een doctor aan de Universiteit Gent

feature_picture

Vruchtbare samenwerking met artsen en apothekers

feature_picture

Producten maken waar je terecht trots op kunt zijn

 • предложение

  Collavita is een topmerk dat producten op basis van collageen produceert van de hoogste kwaliteit..

  Wij creëren een gamma producten voor een brede waaier van consumenten: complexen voor verjonging en een gezonde huid, ondersteuning van het bewegingsapparaat en herstel van het bindweefsel, alsook een gamma voor sporters.

  Een bijzonder kenmerk van onze aanpak is het gebruik van verschillende, uniek samengestelde collageenpeptiden met de juiste focus en functionaliteit voor elke toepassing (huid, gewrichten, botten, kraakbeen, spierbalans).

  Alle Collavita-producten worden in hoge mate door het lichaam opgenomen. Dit is door wetenschappelijke studies bevestigd.

  Het Collavita-team creëert producten die zich van de concurrentie onderscheiden dankzij de hoge kwaliteit van de grondstoffen en de productie, de verpakking en het design. Wij besteden aandacht aan elk detail.

 • предложение

  Dr. ir. Jorg Schelfhout

  Een van de hoofdrollen in het wetenschappelijk team van CollaVita is weggelegd voor Dr. Jorg Schelfhout, die gedoctoreerd heeft aan de Ugent – Groep Polymeren en Biomaterialen (PBM). Deze groep heeft een jarenlange ervaring op het gebied van collageen, gelatine en andere biopolymeren, in nauwe samenwerking met belangrijke spelers op de collageenmarkt. Dr. Jorg Schelfhout heeft aanzienlijke ervaring op vlak van collageen – 9 jaar academisch onderzoek, hij is auteur van verschillende wetenschappelijke artikelen en co-auteur van boeken. Hij is gastspreker op verschillende internationale conferenties.

De voordelen van het bedrijf

 • предложение

  Moderne productie

  Collavita is een Belgisch bedrijf en produceert producten van de hoogste kwaliteit in België en Rusland. De hele productiecyclus wordt zorgvuldig gecontroleerd op naleving van de Europese en Russische normen. Alle Collavita-producten worden vervaardigd met behulp van de modernste technologieën op het gebied van voedingssupplementen en sportvoeding.

 • предложение

  De hoogste normen voor grondstoffen

  We hebben CollaVita gecreëerd om mensen te voorzien van de allerbeste non-GMO ingrediënten in de meest effectieve verhoudingen. Wij selecteren zorgvuldig de grondstoffen voor onze producten en letten daarbij op alle kenmerken en eigenschappen. Alvorens producten op de markt te brengen, worden monsters van de meest gereputeerde merken van over de hele wereld in laboratoria getest en worden alleen de grondstoffen van de hoogste kwaliteit verder gebruikt in onze productie.

 • предложение

  Collavita’s wetenschappelijke basis

  Wij investeren voortdurend in onderzoek en nieuwe technologie om unieke formuleringen te creëren die zeer goed opneembaar en bruikbaar zijn voor het lichaam. Elke dag werken wij nauw samen met artsen, apothekers en universiteiten om ervoor te zorgen dat onze klanten de hoogste kwaliteit krijgen.

 • предложение

  Kwaliteitscontrole

  Wij streven naar ongeëvenaarde productuitmuntendheid op alle niveaus. Elk Collavita product wordt in het laboratorium getest en gecontroleerd aan de hoogste kwaliteitsnorman, smaak en consistentie. Wij zijn voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om de lekkerste, meest voedzame, biologisch beschikbare en gezonde voeding te leveren.

Probeer de Collavita producten

0
Winkelmandje
 • No products in the cart.