fb

Gratis verzending vanaf 80 Euro

We versturen dezelfde dag voor 16u *

Gratis retourneren **

Waarom collageen drinken?

Interessant in onze instagram

Collageen's beste vrienden ❤️ Wie zijn dat?

Collageen is niet zo eenvoudig als het klinkt! Er zijn verschillende types: ongeveer 80-90% van het collageen in ons lichaam bestaat uit de types I, II en III. Collageen type I en III komen voor in de huid, pezen, ligamenten, botten, organen en huid. Type II collageen gaat over kraakbeen en gewrichten. Omdat ons lichaam zeer bewust en verantwoordelijk is, stuurt het in de eerste plaats collageen naar de inwendige organen, spieren en botten, terwijl huid, nagels en haar een soort bijzaak lijken te zijn. Soms is er geen collageen meer over voor hen.

❗️Onze collageen bevat type I en III.

Wie zijn de vrienden van collageen?

1️⃣ Slaap. U hebt waarschijnlijk gemerkt dat uw gezichtshuid er jonger uitziet na een gezonde nachtrust. Dat komt omdat tijdens de slaap het hele lichaam wordt geregenereerd, inclusief het herstel van collageenvezels.

2️⃣ Lichamelijke activiteit. Lichaamsbeweging stimuleert de productie van groeihormoon, dat ook de collageenproductie stimuleert. Rennen, springen, volleyballen, dansen - herinner uw bloedsomloop eraan dat u actief bent, dat u leeft, dat uw lichaam ademhaalt! En hoe actiever je eraan herinnerd wordt, hoe beter voor je lichaam. Zuurstof komt snel in je bloedbaan, bloed stroomt snel door je aderen en wordt vernieuwd. Wat betekent dat collageen direct aan het werk gaat.

U kunt COLLAVITA producten kopen bij:

✔ Door ons te e-mailen op: info@collavita.eu
✔ Door te sms'en of via WhatsApp op: +32496252610
✔ Via onze website https://collavita.eu/

Bel ons op +32496252610

Callavita website: www.collavita.eu

#bestpostcollavita
...

5 0

Collageen en water

Alleen waar er water is, is er leven 🌸

✔️Water is een essentieel element voor de instandhouding van het menselijk leven, d.w.z. een onmisbaar onderdeel van alle levende wezens.

✔️Water in het menselijk lichaam helpt voedsel om te zetten in energie, helpt het lichaam voedingsstoffen op te nemen, hydrateert zuurstof voor de ademhaling, regelt de lichaamstemperatuur, neemt deel aan het metabolisme, beschermt vitale organen, smeert gewrichten en verwijdert verschillende afvalstoffen uit het lichaam.

❗Om ons lichaam met water te verzadigen, moeten we constant water drinken.

🌸 We raden aan voldoende water met collageen te drinken.
Vergeet niet dat de waterhuishouding een van de regulatoren is van de vorming van collageen en elastine. ❗ De collageenmolecule trekt grote hoeveelheden water aan en houdt ze vast, waardoor de huid beter gehydrateerd wordt, dit is vooral belangrijk voor mensen met een droge huid en voor iedereen in het koude seizoen. Voor schoonheid, jeugd en gezondheid, neem collageen en vergeet niet om uw lichaam gehydrateerd te houden de hele dag lang❤️

Om te bestellen, neem contact met ons op, of surf naar www.collavita.eu/shop, 📥

#bestpostcollavita
...

4 0

Wanneer is de beste tijd om collageen te drinken?

🍓 De belangrijkste trend van de laatste jaren is schoonheid en gezondheid. Zelfs als u er tot nu toe niet bijzonder op gebrand bent geweest om uit te zoeken wat uw lichaam werkelijk nodig heeft, is dit het moment om dat te veranderen.

Dus, wat zijn de regels voor het nemen van collageen?

Bij de inname van collageen moet u de volgende richtlijnen in acht nemen:

💦 Het is het beste om het 's morgens op een lege maag in te nemen, 20-30 minuten voor de maaltijd;
💦 indien niet op een lege maag, dan 2-3 uur na de maaltijd;
💦 het is ook ok om collageen in te nemen voor het slapengaan.

Collageen kuur aanbevelingen.

Volgens de aanbevelingen van artsen, ter voorkoming van huidveroudering, is de innamekuur drie maanden (drie maanden pauze).

Wilt u de tekenen van bindweefselziekten kennen die meer collageensupplementatie vereisen? Lees in onze volgende berichten.

Collageenpoeder kan worden verdund in vloeistoffen, worden verwerkt in smoothies of worden toegevoegd gerechten.

Geen ingewikkelde inname-aanbevelingen dus, maar het helpt om de effecten van collageen over het hele lichaam te verspreiden! 🥝

Iedereen jong, mooi en gezond houden - dat is het belangrijkste doel van Collavita! 💚

#bestpostcollavita
...

4 0

Wist u hoe populair collagen in verschillende landen is?

➡️ In Aziatische landen, bijv: Singapore, Maleisië, Thailand, Indonesië en Japan, is collageen ongelooflijk populair. Dit is te wijten aan het feit dat de cultuur van de consumptie van dit waardevolle eiwit er zeer ontwikkeld is.

In Japan heeft het gebruik van collageen bijgedragen tot een aanzienlijke stijging van de levensverwachting, dankzij overheidssteun.
Dit is niet verwonderlijk, aangezien collageen aanwezig is in bijna alle bindweefsels van ons lichaam, organen en bloedvaten. Het gebrek eraan heeft niet alleen onmiddellijk invloed op ons uiterlijk, maar vooral op de inwendige toestand van het hele lichaam.

Japan heeft zijn eigen cultuur om collageen in te nemen. Zij zien dit eiwit als een middel om het verouderingsproces te vertragen. Met andere woorden, de Japanners nemen collageen om er jonger uit te zien.
Bijna 100% van de Japanse bevolking is op de hoogte van het bestaan van collageen, waarbij 60-plussers meer op de hoogte zijn dan 20-jarigen - 99,7% tegen 97,3%.

➡️ De cultuur van de consumptie van voedingssupplementen is ook in de VS zeer sterk. Dit geldt niet alleen voor collageen, maar ook voor andere supplementen. Amerikanen hebben hele planken in hun huis met allerlei potjes, flesjes, pillen, enz.
Wanneer Amerikanen collageen innemen, richten zij zich vooral op het verbeteren van de conditie van gewrichten en gewrichtsbanden. Daarom wordt het meestal genomen door atleten of ouderen.

❗ Het lijkt erop dat de mensen in ons land zich minder om hun gezondheid bekommeren, terwijl dat in de culturen van andere landen een onlosmakelijk deel van het leven is. En het gaat niet alleen om het nemen van voedingssupplementen. Als we kijken naar de statistieken "Waar en hoeveel mensen uitgeven aan hun gezondheid", staat België ook onderaan de lijst.

Wij hopen dat deze situatie mettertijd zal veranderen en dat de mensen voorzichtiger met hun gezondheid zullen omgaan!
De CollaVita producten zijn te bestellen via www.collavita.eu/shop 💌
#bestpostcollavita
...

5 0

Roken en collageen.

Er is een manier om ouder te lijken: roken.
Roken verandert uw huid, tanden en haar op een manier die jaren aan uw leven kan toevoegen. Kijk eens naar deze foto's naast elkaar.

🚬 Kun je ervoor kiezen een roker te zijn?

Tabaksrook bevat meer dan 4.000 chemische stoffen, en veel daarvan veroorzaken de afbraak van collageen en elastine. Dit zijn de vezels die uw huid stevigheid en elasticiteit geven. Roken of zelfs meeroken "vernietigt de bouwstenen van de huid". Gevolgen zijn een verslapte huid en diepere rimpels.

Er zijn wetenschappelijke studies die hebben aangetoond dat roken de snelheid van de collageensynthese van type I en type III in de huid vermindert en het evenwicht van het metabolisme van de extracellulaire matrix wijzigt.

Studies hebben de synthese en de afbraak van collageen in de huid van rokers en niet-rokers vergeleken. De studiegroep bestond uit 47 rokers en 51 niet-rokers uit Noord-Finland. Uit de resultaten bleek dat de synthese van collageen type I en III respectievelijk 18% en 22% lager was bij rokers dan bij niet-rokers.

Bij rokers zien we een gelige tint en een slappe huid. Oxidatieve stress treedt op in het lichaam en onze vitaminen en oligo-elementen worden gebruikt om deze stress te doven. Vitamine E en C zijn essentieel. Rokers moeten daarom een hogere dosis vitamine E en C innemen. Ook heeft het lichaam antioxidanten nodig om oxidatieve stress te doven.

💚 Het product Beauty Source van Collavita bevat naast collageen en vitaminen een antioxidantencomplex om het lichaam te helpen herstellen van oxidatieve stress.

Er is een studie uitgevoerd. De carrouselfoto toont tweelingvrouwen en het verschil is dat de ene rookt en de andere niet. Laten we een gokje wagen 🙌
#bestpostcollavita
...

4 0

Collavita in De Zondag ! Met z’n allen snel naar de apotheek 😊

#collageen #koopcollageen #bestelcollageen #collageencollavita #beauty #wellness #healthyliving #gezondleven #collageenhaar #collageenhuid #collageennagels #jeugdigheid #jongerehuid #bestpostcollavita #belgiumbrand #belgischmerk #voedingssupplementen #immunity #immuniteit #vitaminenkinderen #cosmetica #healthnutrition #gezondevoeding #vitaminenmannen #calcium #magnesium #collageenmasker #collageenverzorging
...

5 0

Zomers en sappig 🌷🍎🍓🥝🍌🍏

Hoe vaak maak je smoothies? Het is immers niet alleen gezond, maar ook erg lekker! 🥰 Zeker als je fruit gebruikt. Snel, lekker en zo zomers 😍🥝🍓🍃🍏🥥

#smoothies #summermoothies #collavita #collageen #bestpostcollavita
...

5 0

Ontmoet ons deze zondag! Probeer ons zomerse rustieke smoothie recept en deel je indrukken in de comments hieronder. 🍓🍈🍏🍎🍌

We beloven dat u net zo tevreden zult zijn als wij 😉

1 banaan in plakjes
1 kiwi
✨ 6 aardbeien
1 in schijfjes gesneden appel
✨ giet er kefir bij voor de smaak
✨ een lepel Collavita collageen

#smoothie #collageen #receptensmoothie #collageencollavita #zomer #zomersmoothie #bestpostcollavita
...

3 0

Ultraviolette straling en collageen

De straling van de zon ☀ bestaat uit UVB- en UVA-stralen. Ze tasten de huid op verschillende manieren aan, onder meer het collageen in de huid.

De UVB-stralen hebben het schadelijkste effect. Mensen met een lichte huid zijn gevoeliger voor dit soort straling. Hun grootste effect is bij helder zonnig weer, tussen 12 uur en 16 uur. De stralen dringen alleen door in de bovenste huidlagen en beïnvloeden indirect het collageen zelf. SPF-crème kan helpen de huid tegen deze stralen te beschermen.

UVA-stralen zijn de belangrijkste oorzaak van fotoveroudering en kanker We kunnen de straling niet voelen, maar ze dringt door tot in de diepere lagen van de huid. Het heeft een cumulatief effect op alle huidtypes. Het kan op elk moment van het jaar doordringen, zelfs door de wolken ☁️, bij bewolkt weer ☔. Wij ontvangen deze straling ook wanneer we onder de zonnebank liggen.

☝️ Wat gebeurt er als je wordt blootgesteld aan ultraviolette straling:

- UV-licht activeert enzymen die collageen afbreken;
- Afbraak van collageen leidt tot de vorming van rimpels;
- gefragmenteerd collageen wordt gesynthetiseerd,
- de immuniteit van de huid is aangetast;
- kanker kan optreden.

☝️Naast het gebruik van beschermende crèmes en andere zonbescherming is het raadzaam om voldoende antioxidanten in uw voeding op te nemen:

- vitamine C
- vitamine E
- selenium
- Beta-caroteen.

Met deze factoren in het achterhoofd, voegen we een antioxidant complex toe aan onze producten, zodat onze klanten, meer zorg krijgen 😊.
#bestpostcollavita
...

8 0

De prijs van collageen

Waaruit bestaat de kostprijs van collageen? 💸 Natuurlijk van vele factoren, waaronder de kwaliteit van de grondstoffen en de productie.

Onze producten maken gebruik van specifieke bioactieve collageenpeptiden, die met behulp van innovatieve technologie speciaal zijn gecreëerd om een gezonde huid, haar en nagels te ondersteunen. 💆♀️ Zij worden uitstekend door het lichaam opgenomen en verteerd, hebben een neutrale geur, smaak en textuur en zijn oplosbaar in water 💦.
Bij de keuze van collageen hebben wij gekozen voor een werkend product zonder compromissen.

Collavita-producten worden vervaardigd in productielocaties met geregistreerde HACCP- en GMP-kwaliteitscontrolesystemen. Dit toont aan dat de productie veilig is en dat de producten die eruit komen te vertrouwen zijn ☝️.

Het doel van Collavita was om een kwaliteitsproduct te maken dat werkt.

Een kwaliteitsproduct moet zijn prijs kennen.

🔥1 potje Collavita is 35,90 Euro voor een hele kuur van 2 maanden.🔥

Verjonging en algeheel lichaamswelzijn voor de prijs van één verzorgingsbehandeling bij een schoonheidsspecialist.

Hou van jezelf en gun jezelf het beste! 💚

COLLAVITA producten kopen 👇:
✔ Via onze website www.collavita.eu/shop

#bestpostcollavita
...

6 1

Hoe kan de kwaliteit van collageen worden gecontroleerd?

Wat is het juiste collageen?

🍏 Ondanks veelbelovende resultaten zijn er collagenen van wisselende kwaliteit op de markt.
- Collageen van lage kwaliteit heeft een doordringende geur en smaak. Om dergelijke gebreken te verhelpen, voegen fabrikanten synthetische smaak- en geurstoffen toe.

🍏 Synthetische additieven zijn goedkoper dan natuurlijke, maar geven een zeer sterke geur en smaak. Terwijl natuurlijke varianten slechts een zweem en een aangename herinnering aan het fruit of de bes geven.
Daarom is het moeilijk om de penetrante geur van collageen te maskeren met een natuurlijk aroma, en het is ook duurder.

🌱 Een ander criterium voor de kwaliteit van collageen is de oplosbaarheid en transparantie ervan. Collageen van lage kwaliteit is slecht oplosbaar en sommige hebben een gele kleur.

🌱 Een ander belangrijk criterium is de verteerbaarheid van collageen, die rechtstreeks verband houdt met de kwaliteit van de verwerking. Hoewel de producenten van kwaliteitscollageen veel geld uitgeven aan de productie van collageen, beknibbelen zij niet op het verrichten van onderzoek, waaruit de verteerbaarheid en de resultaten van het gebruik van het product blijken.

🌱 Productveiligheid. Of het product al dan niet laboratoriumstudies en -onderzoeken heeft doorstaan, en veiligheidstests heeft ondergaan. Of een voedingssupplement al dan niet een registratiecertificaat heeft verkregen.

🌞 Wij raden u aan voorzichtig te zijn bij het kiezen van collageen. U kunt uw gezondheid verliezen in het nastreven van goedkoopte.
Collavita gebruikt Europese kwaliteitsgrondstoffen en natuurlijke aroma's voor haar producten.

Onze klanten merken op dat het product goed oplost en aangenaam is om te drinken. Alle producten werden getest en registratiecertificaten werden verkregen.

#bestpostcollavita
...

9 0

Wist je dat je met Collavita ook gewicht kan verliezen?

🍀 We weten dat collageensupplementen in de eerste plaats bekend staan om hun heilzame werking op de huid. Maar als u op zoek bent naar manieren om gewicht te verliezen, zult u misschien verbaasd zijn dat ze daar ook toe kunnen bijdragen.

🍀 Hoe kan collageen helpen bij gewichtsverlies?
Wij hebben studies bestudeerd die op dit gebied in verschillende landen zijn uitgevoerd en zijn tot de volgende bevindingen gekomen.

1. Bevorderen van verzadiging
Aangezien collageen een eiwit is, verhoogt collageensupplementatie het verzadigingsgevoel, vermindert het de honger en vermindert het bijgevolg het aantal calorieën dat per dag wordt gegeten.
- Moon J, et al. (2020). Klinisch bewijs en mechanismen van eiwitrijk dieet-geïnduceerd gewichtsverlies.
- Paddon-Jones D, et al. (2008). Proteïne, gewichtsbeheersing, en verzadiging.

2. Vergroten van de spiermassa.
Het opbouwen van spiermassa is een belangrijk onderdeel van gewichtsverlies. Collageensupplementatie bevordert vetverlies door het effect van krachttraining op de spiermassa te vergroten.
Zdzieblik D, et al. (2015). Collageen peptide supplementatie in combinatie met weerstandstraining verbetert de lichaamssamenstelling en verhoogt de spierkracht bij mannen: een gerandomiseerd gecontroleerd onderzoek.

3. Verminder vetophoping
Collageen vermindert de ontwikkeling en ophoping van vetcellen.
Tak YJ, et al. (2019). Effect van orale inname van laagmoleculaire collageenpeptiden afkomstig van roggenhuid (Raja kenojei) op het lichaamsvet bij volwassenen met overgewicht: Een gerandomiseerde, dubbelblinde, placebo-gecontroleerde studie.

4. Verlicht gewrichtspijn bij sport en activiteit, waardoor u comfortabel kunt sporten en gewicht kunt verliezen.
Tomosugi N, et al. (2017). Effect van collageen-tripeptide op atherosclerose bij gezonde mensen.

Wij raden aan collageensupplementen te nemen om af te vallen als onderdeel van een holistisch dieetregime, niet als 🙌

✅Bestellen of onze website: www.collavita.eu/shop

#bestpostcollavita
...

6 0

Collageen - een ondersteuning voor en na de training👍🏻

📖 Collavita is een uniek functioneel voedingsproduct voor de vitaliteit van ons lichaam, en in het bijzonder voor mensen met een actieve levensstijl.

Dit biocomplex helpt u met volgende zaken:

✅ Snel herstellen na trainingen;

✅ Verbeter uw prestaties door uw uithoudingsvermogen tijdens lichamelijke inspanning te vergroten;

✅ Geef flexibiliteit aan het hele lichaam;

✅ Bereidt je lichaam voor op sportactiviteiten;

✅ Verbetering van de conditie van ligamenten en pezen;

✅ Versterkt gewrichten en botten door tekorten aan macro- en micronutriënten aan te vullen.

Veel atleten nemen dit gezonde product al! Hoe zit het met jou?

De CollaVita producten zijn te bestellen via www.collavita.eu/shop 💌

#bestpostcollavita
...

7 0
Deze foutmelding is alleen zichtbaar voor WordPress-admins
There has been a problem with your Instagram Feed.
0
Winkelmandje
  • Geen producten in de winkelwagen.