fb

Welke collageen is de beste keuze?

Er zijn veel verschillende merken collageen op de markt, wat het moeilijk maakt om te kiezen. Wat zijn de verschillen tussen de merken en welk merk is het beste voor u?

 • предложение

  Dierlijk collageen

  Rundcollageen is echter ook rijk aan collageen type 3. Collageen van type 1 en 3 zijn de belangrijkste bestanddelen van ligamenten, pezen, spieren, botten en huid. Hierdoor is rundercollageen uitstekend geschikt voor het behoud van een gezonde en jeugdige huid en botten. Rundscollageen is uitstekend voor de versterking van gewrichten en bindweefsel. Er zijn ook tal van wetenschappelijke bewijzen en onderzoeken die de doeltreffendheid van het gebruik van rundercollageen voor lichaamsbeweging ondersteunen. Er zijn op dit moment echter nog niet genoeg wetenschappelijke studies die dezelfde positieve effecten van de inname van viscollageen aantonen.

   

 • предложение

  Collageen kwaliteit

  Ondanks veelbelovende resultaten is collageen in verschillende kwaliteiten op de markt te vinden. Sommige collagenen hebben een doordringende geur en smaak en zijn slecht oplosbaar. Om dergelijke gebreken te verhelpen, voegen fabrikanten vaak aroma’s en smaakadditieven toe. Een belangrijk criterium is ook de verteerbaarheid van collageen: hoe beter de absorbeerbaarheid, hoe lager de te gebruiken dosering.

  Om blijvende resultaten te bereiken, moet aandacht worden besteed aan de absorbeerbaarheid en de dosering van de supplementen.

 • предложение

  Collavita Collageen

  Collavita gebruikt voor haar producten uitsluitend Europese grondstoffen van hoge kwaliteit. In tegenstelling tot andere collageenmerken die overal hetzelfde collageen voor gebruiken, hebben onze collageenpeptiden een functionele focus. Zij zijn geoptimaliseerd om de synthese van ons eigen collageen, proteoglycan en elastine maximaal te stimuleren in menselijke fibroblasten (huidcellen), die een belangrijke rol spelen bij het behoud van de fysiologische conditie van alle huidlagen.
  De specifieke collageenpeptiden van de Collavita-producten worden herkend door de fibroblastcellen in de huidlaag en stimuleren een toename van het collageenmetabolisme en de totale extracellulaire matrix, ter vervanging van het verlies dat optreedt door veroudering en blootstelling aan het milieu.

  Collavita-producten zijn uitstekend absorbeerbaar, zodat de dagelijkse dosering tussen 2,5 en 5 gram ligt, wat enkele malen lager is dan de dosering van andere fabrikanten.

  Van de door Collavita gebruikte collageenpeptiden is wetenschappelijk bewezen dat ze rimpels verminderen, de elasticiteit van de huid verbeteren, cellulitis verminderen en haar en nagels versterken.

  Leer over onderzoek

 • Gecertificeerde producten

  Collavita producten zijn door de overheid geregistreerd. Collavita’s collageenpeptiden voldoen aan FDA, HACCP, ISO9001: 2015 en FSSC22000: 2010. Geclassificeerd als GRAS (Generally Regarded As Safe). Voldoet aan Verordening (EG) nr. 852/2004 inzake levensmiddelenhygiëne en Verordening (EG) nr. 853/2004 houdende vaststelling van specifieke voorschriften voor levensmiddelen van dierlijke oorsprong.

  De producten van Collavita zijn een echt alternatief voor alle beschikbare anti-verouderingsmiddelen!

Probeer de Collavita producten

0
Winkelmandje
 • No products in the cart.